Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 24 september 2014

Shoppingtips: Hitta lokala pärlbutiker i Nordamerika



DSCN0049



Beadshopfinder.com är en sajt där du kan söka efter lokala pärlbutiker runt om i USA och Kanada. Sajten -- som presenteras av pärltidningarna Bead & Button, BeadStyle och Art Jewelry -- har både en snabbsöks- och avancerad sökfunktion.

Även om sajtens fokus ligger på Nordamerika så finns det dock möjlighet att via denna sida söka efter pärlbutiker i ett antal andra länder, men resultatet är inte heltäckande -- t ex får du bara upp en butik om du söker på Sverige.



DSCN0042

(Jag behövde självklart inte två bilder till detta blogginlägg, men kunde inte motstå lite ögongodis till alla er som älskar swarrisar. Klicka på den för förstoring om du gillar glitter.)


Foto: Crishna Simmons [cc by-nc 2.0] via Flickr.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails