Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 1 september 2014

Tävling: Fairy Tale Challenge 2014/2015





Brittiska pärlbutiken Stitch 'n' Craft Beads har presenterat sin senaste tävling och denna gång är temat sagor. Som med tidigare års tävlingar är denna uppdelad på fyra deltävlingar fördelade över året. Varje deltävling utgår från ett kit, som du köper från butiken. Vad du ska göra är också bestämt av butiken. Till första tävlingen ska du göra ett lariathalsband, scarf, slips, krage eller bälte. Till den andra, ett spänne till den kreation du gjorde till deltävling ett. Till den tredje ska du göra en pärlad låda till föregående pärlarbeten och till den fjärde och avslutande tävlingen ska du smycka något av de tre ovanstående objekten.

Tävlingen har fyra kategorier: beginner, intermediate, advanced och professional. En vinnare kommer att utses i varje kategori och vinsten består av ett presentkort i pärlbutiken på 75 GBP och ytterligare priser från tävlingssponsorn Swarovski.

För mer information, se tävlingshemsidan. Fullständiga tävlingsregler medföljer vid köp av tävlingskitet, vars pris är för alla kit (som du beställer i takt med att de är tillgängliga på hemsidan -- observera dock att du måste betala porto för varje kit om du inte hämtar det direkt i deras fysiska butik).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails