Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 14 november 2014

Tävling: Bead Dreams 2015





Ytterligare ett tips om en internationell pärltävling idag, denna gång en av de  största och kanske mest prestigefyllda: Bead Dreams.

Detta är en stor jurybedömd internationell utställning för de mest exceptionella pärlarna runt om i världen, professionella så väl som begåvande amatörer. De utvalda verken, finalisterna, ställs ut på den stora årliga Bead & Button show i Milwaukee i början av juni och såväl vinnarstatyetter som prisrosetter delas ut. Förutom äran tilldelas vinnarna priser i form av värdecheckar hos sponsrande butiker.

Tävlingen omfattar kategorierna: Handmade buttons and beads; Wirework; Finished jewelry; Crystal jewelry; Lampwork; Metal clay; Seed bead jewelry; Objects and accessories samt Polymer clay. Du får delta med max två bidrag i originaldesign per kategori. Bidrag kan vara tillverkade av en eller flera personer i samarbete. Regler och anmälningsblanketter hittar du här. Observera att för att delta måste du betala en deltagaravgift -- och om du blir finalist betalar du för frakten (inkl. avgifter) till USA!

Deadline för årets tävling och utställning är 25 mars 2015. Bidragen ska ha tillverkats någon gång mellan mars 2014 och februari 2015, med andra ord får du inte delta med gamla alster.


PS! Funderar du på att delta så kan Marsha Wiest-Hines bloggtext om tävlingens oskrivna regler vara värd att läsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails