Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 9 januari 2015

Teknik: Kinesisk kronknut med pärlor







Denna kinesiska knut -- med namn som crown knot, crown sinnet eller round lanyard knot -- kan vara ett alternativ för dig som gillar pärlad kumihimo, men föredrar att knyta framför att väva på en kumihimoplatta.

Instruktioner till armband i denna teknik finner du hos bl. a. Macrame School (se även videon ovan) och PandaHall. På bloggen Knotty Notions kan du finna foton på en beaded crown sinnet sampler att inspireras av.  I dessa exempel pärlas hela repet, inte bara en sektion av det som i ovan nämnda instruktioner. Ytterligare en bild på ett helt pärlat armband -- med några stora fokalpärlor -- kan du finna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails