Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 18 mars 2015

Hem och trädgård: 2 x pärlade spegelramar





Dagens tips handlar om något så udda (för en pärlblogg med fokus på smycken) som spegelramar. Pärlade speglar i två olika tekniker och två olika stilar.

Ovan syns ett projekt bestående av en enkel ram med den klassiska -- och under senare år inredningstrendiga -- trävita träpärlan från Flax & Twine. Nedan en ram där man istället limmar fast flera rader av pärlor (här bl. a. från ett pärlhalsband) i något som påminner om ett enkelt pärlbroderimönster. Det projektet finner du hos Delineate your dwelling. Samma teknik kan förstås användas även för speglar med träpärlor, vilket du kan se exempel på i projektet på Simply Grove.




För småspeglar med pärlor, se Pärlade fickspeglar.

Foto: Flax & Twine respektive Delineate your dwelling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails