Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 20 maj 2015

Projekt: Termokromatiska örhängen






Termokromatisk är en tekniskt sätt att säga "något som ändrar färg beroende på temperatur". I smyckssammanhang förknippas det främst med de gamla humörringarna (det finns även moderna pärlor med samma effekt, kallade mood beads eller mirage beads).  Men med lite egentillverkad termokromatisk färg kan du även göra dina egna färgskiftande smycken, vilket signaturen TheProcrastibaker visar på Instructables. Där finns även en länk till instruktionerna för hur du gör färgen (direklänk här) då det inte finns så många färger och fabrikat att välja mellan i butik.


Foto: TheProcrastibaker

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails