Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 22 juni 2015

Utmaning: A Time To Stitch 8 - What's Your Bag?






Just nu (t.o.m. lördagen den 28:e juni) tas anmälningar emot för de som vill delta i den åttonde upplagan av pärlutmaningen A Time To Stitch. Denna gång är temat What's Your Bag? och utmaningen går ut på att pärla en väska av något slag. Det kan vara allt från en liten amulet bag till en nätt aftonväska till en större kasse. Väskan kan vara helt pärlad eller ha pärlade detaljer, t. ex. en pärlfrans, enda kravet är att den har någon form av pärlat arbete. Tekniker som kan användas inkluderar sydda tekniker/pärlsömnad, pärlbroderi och/eller pärlvirkning.

Utmaningens reveal date -- då du visar upp ditt resultat på en blogg eller liknande -- är 21:a november. Anmäler dig gör du på någon av arrangörernas bloggar, Therese's Treasures eller One Kiss Creations.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails