Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 5 november 2015

Nybörjare: Kedjor av pärlor och motringar






Med pärlor (som har tillräckligt stort hål) och motringar kan du göra enkla smycken, som kan varieras mycket beroende på valet av pärlor och motringar. Instruktioner finner du hos exempelvis E-Elise Etc, som använder sig av plaströrspärlor (Hama, Nabbi; notera den tredje kedjan från vänster som använder sig av nedsmälta pärlor).

Kedjorna passar också bra till flerradiga smycken, som hos PandaHall.




Att öppna och stänga en mängd motringar kan vara tråkigt, men man kan motivera sig med att det är en bra övning i början (läs mer om hur man korrekt öppnar och stänger motringar här). Det går lite fortare att göra kedjorna om du börjar med att öppna alla ringar innan du länkar ihop dem med pärlorna.


Button Bracelet


Variant: Använd tvåhålspärlor eller – som i detta projekt – knappar med två hål istället för en något annorlunda utseende.


Foto: E-Elise Etc (överst), PandaHall (mitten) respektive 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails