Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 9 mars 2016

Utmaning: 52 Week Challenge Pendants






En årslång smyckesutmaning, som började i januari men som jag glömt nämna är the 52 Week Challenge: Pendants, som du kan läsa om hos Obstinate Pursuit. Hennes 52-veckorsutmaningar har en smyckestyp som tema och detta år är temat hängen. Utmaningen går ut på att skapa ett hänge per vecka under detta år, dock utan krav på att man måste "pärla ikapp" om man börjat efter vecka 1 utan då börjar man den vecka man känner för och forsätter sedan året ut. (Det är iallafall målet, många gånger kommer saker emellan som gör att årslånga utmaningar kantas av avbrott och eftersläpningar i realiteten.)

Deltar du i 52-utmaningen så finns det en FB-grupp där du visar upp dina alster för andra deltagare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails