Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 14 mars 2016

Utmaning: Nytt datum för David Bowie Blog Hop






Love My Art Jewelry har satt ett nytt datum för Stardust: David Bowie Tribute Blog Hop. Den kommer nu att vara den 14:e april istället, vilket ger mer tid för dig som vill vara med och en ny chans för dig som missade att läsa om blog hoppen när den först utlystes.

För att delta i denna blog hop, som först skapades efter nyheten om Bowies bortgång, ska du skapa ett smycke inspirerat av och som en hyllning till David Bowie. Inspirationen kan komma från hans musik, klädstilar etc. "Whatever you decide, may it be wild, and full of heart, and passion and boldness, just like he was." Posta sedan ditt alster på din blogg med en liten beskrivning om vad som inspirerat till kreationen. På blog hop-dagen kan du sedan lägga upp en länk till inlägget på LMAJ:s blogg.

Information om blog hoppen (med många bilder på Bowies olika stilar genom åren) finner du här. Se även detta blogginlägg för mer inspiration.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails