Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 25 april 2016

Nyhet: Nya pärlor från Puca






Puca, som ligger bakom den trekantiga tvåhålspärlan Kheops, har i helgen presenterat två nya pärlor: Arcos och Minos. Arcos har en krökt form av den typ som brukar användas som änglavingar, men den har hela tre parallella hål. Storlek 5x10 mm. Minos är en liten (2,5x3 mm) cylindisk pärla, som passar perfekt mellan två spegelvända Arcospärlor.

Puca har flera exempel på hur pärlorna kan användas på sin blogg. Mönstren hittar du i hennes DaWandabutik. Ett par av dem får du också på köpet när du beställer Arcos och/eller Minos hos Perles de Cristal där pärlorna hade premiär.


Arcos har lagts till i Lista över flerhåliga pärlor.


Foto: Puca


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails