Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 3 juni 2016

Projekt: Ring av syntetiskt skaftämne






Skaftämne är tillsågade bitar av trä (masur är vanligt) eller syntetiskt material (som Raffir Alume-Wave), som är tänkta att användas vid tillverkning av knivskaft, men storleken på bitarna gör dem också perfekta som smyckesmaterial: en lagon stor bit ofta mönstrat och ibland infärgat trä eller epoxymaterial som kan sågas i skivor för att bli till exempelvis hängen, cabbar eller ringar.

Det senare kan du finna instruktioner till hos DIY-Detaljer, som visar hur du gör en större ring i just Raffir Alume-Wave, ett material som består av färgat epoxiresin och aluminium.


Foto: DIY-Detaljer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails