Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 13 september 2016

Tävling: Naturens skatter {2016-10-31}







Förutom de gängse månadsutmaningarna (varav flera startade efter att inlägget först publicerades) så finns det ytterligare några just nu aktuella pärl-/smyckestävlingar, som startade under det förlängda blogguppehållet under sommaren. Förutom de ständigt rullande tävlingarna från Fire Mountain Gems så finns det även en svensk tävling från Smyckestillbehor.se.

Tävlingstemat är Naturens skatter, något som får tolkas helt fritt i av deltagaren valda tekniker och material. Bidraget måste såklart vara i originaldesign. Tävlingen är öppen för alla som handlar i butiken under perioden 1 september till 31 oktober och kunderna får delta med ett bidrag per lagd order. Du behöver inte använda nyinköpt material, men minst hälften av det synliga materialet i smycket ska komma från dem.

Fullständig information finner du här. Sista tävlingsdag är 31 oktober 2016.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails